Měly to být sušenky, cookiesky. Nakonec z toho vzniklo moc chutné crinkels.
Suroviny
60 g másla 60 g ořechového másla 120 g creamcheese (lučina, palouček) 3 vejce 150 g erythritolu 130 g jemně mletých mandlí 40 g lupinové mouky 60 g odtučněné sezamové mouky 8 g PDP (prášek do pečiva) špetka soli 50 g hořké čokolády na kousky (85-95%)
Máslo a ořechové máslo nechte povolit, případně i rozpustit. Rozpuštěná másla v mixéru promixujte s creamcheese a vejci. Do mísy dejte sypké suroviny, zalijte tekutou směsí. Vymíchejte tužší, ale poddajné těsto. Nechte vychladit v lednici 30 minut. Na plech tvořte malé kuličky, trochu je rozmáčkněte. Pečte v troubě na 200 °C asi 15 minut (hlídejte podle barvy). Nechte na plechu vychladnout, krásně vytvrdnou. Z této dávky jsem měla 50 kusů.
Užíváme cookies, abychom vám zajistili co možná nejsnadnější použití našich webových stránek. Pokud budete nadále prohlížet naše stránky předpokládáme, že s použitím cookies souhlasíte.Souhlasím
Pingback: Low Carb Piškotový Dort | S Blondýnou V Kuchyni