Domácí hořčice, pro mě prostě hořtice 🙂
Inspiraci jsem získala tady a taky jsem se do toho hned pustila
Používám úplně obyčejnou odměrku
1/3 šálku hořčičné semínko
1/3 šálku vinný ocet(použila jsem normální napůl s vodou)
1/3 bílého vína( použila jsem půl napůl s vodou)
lžička soli
trocha chilli
pepř
6 lžíc vody
Napřed si smícháme všechny ingredience a necháme si to takhle 2-3 dny odstát. Nechala jsem 2 dny
Po 2 dnech jsem chtěla rozmixovat, ale zodpovědně můžu říct, že v obyčejným robotu to nelze….
Použila jsem nakonec mixér od robota a to se povedlo, přilévala jsem ještě asi 5 lžic vody….
Hořčice pálí jako čert, a to vám říká plechová huba:-) Myslela jsem, že použiju ještě černou hořčici, ale kdo ví????
Z mixéru šla celkem blbě přendat do sklenice, ale nakonec se povedlo.
Hořčice je vážně výborná