Subjektivní hodnocení- Rustikal Hustopeče

Byli jsme včera všichni pozvaní od tchána na večeři. Manžel mi řekl, že je to snad trochu nóbl. Dle mého názoru, kdybych si oblíkla tepláky a do hlavy dala čelenku, tak by to tomu tak odpovídalo.

 

                                         (Zdroj: ofiko stránky)

Má to být komplex včetně hotelu. To nemohu posoudit, byli jsme v restauraci. Prostředí pěkné, záchody čisté, stoly pěkné, utřené, dřevěné. A tím to pozitivní asi končí.

Na jejich stránkách se píše, že si kuchaři dali práci s kombinací chutí a sestavením lístku.

Možná jsem už jen doopravdy rozmazlená, ale sám lístek byl dost hrozný, o čemž svědčí to, že jsme si v 6- ti lidech byli schopni vybrat až asi za půl hodiny.

Začnu od začátku. Měli jsme rezervaci, dle mého názoru zbytečně, bylo tam poloprázdno. Přišli jsem, sami se usadili a čekali.  přišla slečna servírka, donesla jídelní lístek. Bylo nás 7 + dítě, jídeláků jsme obdrželi 6. No tak co už, chybička se vloudí.

Poptala se postupně co chceme k pití.

Někdo si dal pivo, někdo chtěl víno. Červeného vína je v rozlévané nabídce jen jeden druh, museli jsme tedy chtít flašku, ale dosud zatím jakž takž. Asi po 20 minutách jsem se dočkala svého piva. Bernard 11-ka. Samo o sobě mi moc nejelo, ale už když to přinesla po skoro půlhodině čekání, tak jsem jí to chtěla vylít na hlavu. jelikož jsem tam nebyla sama, tak jsem to spolkla, tu hnusnou čepici, která byla sto let zaschlá a sahala asi 4 cm nad sklenku jsem shodila do ubrousku a dala se do pití. Jak už jsem řekla, pivo mi nechutnalo, ani manželovi a švagrová si ho raději po zkušenosti ani nedala.

Nakonec se nám všem povedlo si něco z toho příšernýho lístku objednat. Já volila cestu nejmenšího odporu, říkala jsem si, že na tom nic nezkazí.  Dala jsem si panenku plněnou špenátem a balkánem. manžel po dlouhém rozmýšlení objednal žebra, že to je snad ještě z toho lístku jedlý. Zbytek osazenstva by se v klidu najedl někde ve stánku- dali si smaženej hermelín. Ale pochvalovali si ho.Proběhlo tam i kuře na kari a nějaký nudličky. Myslím, že nejsou zvyklí na pořádný jídlo.

Jídlo donesli asi za 30 minut.

Myslím, že se panenka má podávat propečená skrz. Já si ji doma dělám růžovou, ale je to špatně. Moje byla růžová dost. Jelikož mi to nevadí, tak jsem to snědla. Naštěstí to neplavalo v žádné prefabrikované omáčce. Součástí talíře však byl i chod pro králíky.

Největší problém jsem měla s bramborama. Když si objednám domácí opečené brambory s česnekem, tak chci dostat plátky orestovaný na pánvičce a ne kusy brambor zbylých od oběda projetý friťákem.

Žebra na tom byla o něco lépe, ale každopádně jich nebylo 600 g jak deklaroval jídelní lístek. Mě se na tom nelíbilo to, že když si objednám žebra, tak asi mám v plánu okusovat žebra a ne maso, které od kosti někdo oddělil a pak opekl a na talíř dal nějaký 4 hubený bezkostní špalíčky

Ne, že bych teda byla nějakej ,,PAN“ fotograf, ale lepší fotky bych snad zvládla, jen kdyby tam nebyla tma jako v ….

Přišla po půlhodině co jsme měli dopito servírka, že co bychom si dali ještě k pití. To hnusný pivo jsem zavrhla, tak jsem radši pila přeslazenou Kofolu.

Dávno jsme měli dopito a pořád nic, podotýkám, že jsme seděli přímo před barem, za kterým si servírka cosi četla nebo co. Když už teda přišel nějakej číšník, tak jsem mu řekla, že už si nedám nic, že bych se taky už toho nemusela dočkat. Už to totiž ve mě vřelo.

Dle mého názoru tento podnik nestojí za návštěvu. na jídlo vůbec a obávám se, že ani na nějaký letní posezení u pivka na zahrádce, protože tak hnusný pivo jsem dlouho nepila.

Příspěvek byl publikován v rubrice návštěvy restaurací. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář