Pikantní ,,hospodský“ topinky

Hospody a podobný zařízení nenavštěvujeme, a pokud ano, tak ne pro zážitek z jídla. Manžel však občas zavzpomíná na hospodský nivový koule, naložený hermelín a taky tyto pikantní topinky. proto mu je občas udělám k rychlé večeři, když není dítě doma.

Zrovna v pátek jsem je zase dělala, tak jsem si vzpomněla, že už je mám nafocený a dlouho nachystaný na uveřejnění

SAM_3500Nevím, jak je to správně, moje verze je tato

  • Cibule
  • mleté maso
  • česnek
  • rajčata
  • rajský protlak
  • chilli papričky
  • mleté chilli
  • fazole
  • fazolky
  • kukuřice

Osmažíme cibuli, na ní potom mleté maso, přidáme chilli, česnek,rajčatko, protlak,nakonec fazolky, fazole,kukuřici, nechám trochu vydusit, aby to zůstalo hustý, i když to moc pěkně nevypadá :-D

SAM_3494Mezitím si osmažíme jako topinku pokud možno domácí chléb a potřeme česnekem

SAM_3496

Na topinky nandáme lžící směs

SAM_3497Zasypeme strouhaným sýrem

SAM_3498Ozdobíme paprikou a cibulí

SAM_3495

SAM_3499Dobrou chuť- můžeme podávat

SAM_3500

 

 

 

 

 

Příspěvek byl publikován v rubrice recepty, Studená kuchyně + chuťovky, vaření. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.